24 septiembre 2007

EL PERQUE DEL BLOG:

Aixo de fer un blog, ja fa temps que hem corre pel cap, peró no ha estat fins ara, després de mesos de capficar-m'hi i de llegir-ne diàriament uns quants, que he entés que no ha de ser una cosa molt premeditada, sinó al contrari. Esporàdica; fins al punt d'abandonar-lo in situ si algun dia em bé de gust.
Aquest blog ha sortit a la llum amb molts dubtes, sobre sí mateix i el seu funcionament, però espero que entre tota la comunitat poguem convertir-lo en un lloc útil per entendre les muntanyes, i aquests petits éssers que sóm, i tenim la necessitat de visitar-la habitualment.

Ja fa un temps, que amb el Lluís, ens va sorprendre el poder de convocatoria de la red, durant la 1º trobada blogger, a Creu del Codó. I ara, després de llegir algunes entrades sobre la 3º trobada que heu fet a La Mola i veure el bon ambient que s'hi respira he decidit de publicar aquesta web. No pretén ser una web de referència, tot al contrari, sinó un espai on alguns companys ens poguem retrobar i reviure lo viscut, aventures i vivències, relats reals o ficticis, recomanacions i alertas, i fins i tot fer algun nou amic.

Avui, just abans de decidir QUÈ i COM volia fer això, he xatejat una estona amb el PGB i he entés que no es necessari aportar res de nou a la comunitat, sinó simplement voler recordar. Sempre he cregut que sinó es per aportar res de nou, millor callar. (Mes val callar i que creguin que ets burru a no obrir la boca per confirmar-ho).Potser és per aixó que m´hi he decidit he intentaré anar relatant les apretadetes que anem fent, simplement per recordar-ho.

Moltes gràcies a tots aquells que m'heu inspirat per fer aixó, sense valtros no hagués estat possible.

SALUT I TÀPIA

4 comentarios:

PGB dijo...

Benvingut a la blogoesfera! Sabia que t'hi enganxaries ;)
A piar-la Ramon! :D

Mohawk dijo...

EEEeooooooo!!! Un tapiero de veritat a la blogsphere, endavant Ramon!

Pensa que la majoria fem servir el blog com a substitut del paper, ara per no tenir llibretes amb les nostres piades, ens ho currem a la web, je,je,je...

A tibar-li fiera!!

Jortx dijo...

Per fi!

Un altre manresà per poder fotre canya a aquests blogueros del maresme que m'oprimeixen! Tremola Mohawk, que tinc reforços ara :P

Benvingut Ramon!

Ramon Maeso dijo...

EI Jortx, pel que faci falta bou, ja ho sas.
haurem de buscar una manera de ficar-los a ralla, ara que arriba el bon temps ens els podriem endur un dia a st.joan avore k tal. :)


Salut i tapia