21 enero 2008

SANT JOAN MES QUE MAI

Últimament aquesta petita escola de bloc està visquen una revolució, no sé si és el fet d'haver publicat les topos a la red, o bé algun article i post que ha anat surtin per aquí i per allà, però el que és ben cert, és que hi ha més gent que mai. Alguns cap de setmana, pel que diuen els fullets del bosc, els cotxes arriben fins la corba de dalt, els crits s'escolten desde el mafrica i hi han alguns blocs que s'estàn ensabonant rapidament, i alguns que restaven oblidats, s'están repetint com mai no havia passat.

Aquest és el cas que us presento a continuacó, un muntatge de multiseqüències del Guit encadenant un bloc molt dur de l'autobús. El bloc en questió està a la cara sud, al centre, per on i ratlla una petita fisura vertical, just a l'esquerra del 7a extrany de l'arbre. El grau encara està per consolidar, i això que té més de 10 anys. El fet és que el Brascó quan el va fer va dir que seria 7a tbé, com tot lo inhumà que obria ell. Amb el temps, s'ha establert com a 7c. No se exactament qui l'ha repetit, però a les topos de Tati ja el cotava així. El que sé del cert és que debia de fer la 3º o 4º repetició, i per algo serà.






























Per una altre banda, la passada setmana, vam visitar/investigar en un futur sectoret al costat de les Torres de Fals, just on es fa el pessebre vivent. Es tracta d'un conjunt d'uns tres o quatrte blocs, d'embargadura consireble, tipus submarí o autobús, amb unes plaques desplomades amb forats i algun que altre sostre tipus tunel. La cosa promet, l'unic inconvenient és possiblement l'humitat que es respira. Proximament seguirem informant del sector, amb alguan foto inclosa.


Ha, aprofito també per linkar-vos un nou company dins la blogsfera de trepaires de les nostres terres, és el Tito amb l'ajut de l'incombustible Guiti. De moment acaben de començar, però de ben segur que ens oferiran bons moments.
Se'ls pot trobar a WWW.MORETHANCLIMBING.BLOGSPOT.COM

4 comentarios:

jordi guitart dijo...

ei Ramon...
merçi per les fotos son molt bones, en serio¡¡i respecte el bloc no ser que surtira,l'unic que es segur ke va ser una bona tarda,amb bona companyia,temperatura bona,fanatisme i molta rialla¡¡aixo no te preu
apa salut

Ramon Maeso dijo...

Ei bou,

ja era hora que les comences a penjar, ahir al arribar a kasa tenia gairebé 300 fotos de 8 megapixels a la camera, no vegis per descarregar-les i seleccionar-les, bufff.

Ara estic amb les del cargolaire d'ahir, aviam si surt algo interessant. Tinc una mica xungo lo d'aquesta tarda, et truco al migdia bou, i si d'aixo nem a canet a provar projects, que sempre motiva més.

Comentali al Tito lo de les opcions del Blog, mola posar links a la dreta, i lo de les topos fer una secció només per elles, així no colapses la pagina principal amb fotos de topos. es pot parlar amb els de blockandeker i fer un link directe a totes les seves topos de bloc, aixi com linkar posts entre ells. Ara ho provaré amb valtros avore sim funciona


salut i fins després

Jortx dijo...

Tiu ja començava a trobar a faltar les teves fotos fanàtiques! Se t'havia petao la càmera no?

Jo ara començaré un curset de tardes una mica raru durant 2 setmanes, si tens algun matí per anar a fer el pencu per aquests mons de déu fes-m'ho saber!

Cuideu-voa fanààààààtics!

Ramon Maeso dijo...

Ei Jortx,

avui al vespre pujem stbenet i st antoni fins ddivendres o dissabte, si algun dia vols pujar fem algo per alla.

Sino al cargolaire i calders cada tarda ia algu, ja sas.

la camera es va cascar el focal, se'm mavia l'objectiu i em va costar 160leuros la broma,

ja e nat llegint les torietes de grècia he puta, vaia enveja els muraken aqells...

salut