23 diciembre 2007

L'ANY DEL PORC

Com alguns ja sabreu, fa dies que tic currant a miravé i no publico gaire. Tot i això, em fet alguna escapadeta per l'alt urgell amb algun company, us en faig cinc cèntims:

Vam estar pel pont al Roc Galliner amb el Masfi i el Martí, intentant d'obrir algo en aquell calcari sempre excelent. Encara ens falta acabar-ho, però de ben segur que sortià una bona via en lliure. De moment ja portem 7 expansions en tirades! tot un record per naltros! I la placa q ens espera no perdonarà. Tamé cal apuntar que li vam xafar una via a l'incombustible Miquel, un petit diedre amb un tros OW molt bó. LA via estava totalment neta i no hi havien restes de pas. Vam afegir un bolt al pas xungo (sobre el 6b/c) i un a cada R fins la 2º, que és on vam trobar un pont de roca que ens va fer marxar.

Panoràmica del roc Galliner i final de la paret dels Vinyals.





També he fet alguna vieta amb l'Edunz per l'alt urgell, vam anar a fer la Fragua a perles, i la greenpeace a bucòlica, bons articles al seu blog. Les dos podrien sortir integrament en lliure, de fet la geenpeace a mi em va sortir tota, crec q encadenant fins a 6b. TAntes festes passen factura. Pel q fa a la fragua, és boníssima, pels lolos podria sortir algun llarg sobre el 7b/c, a mes o menys a protegir. Penjo una fotillo per fer ambient, desplomaco tipus pilar del segre...




També vam anar a fer L'avi del mas de st pere, al roc de collars, seguint les indicacions/recomanacions del Guillem NoPuig i l'incombustible Willow. Vaia tela! vam anar-hi sense claus, com ells, peró només vam arribar fins a la 1/2 del 3º llarg, al clau.
La topo original marca uns 15 o 20 claus i A2+, pero inocents de natros... dma si el temps ens respecta i tornem, amb algun clauet per donar moral i un bon plumas per les R's.


Bon any a tots i felices trepades

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Foll!! Veig que ja li vas fotent...! Me n'alegro, jeje, jo de moment continuo en parada tècnica...jeje. Apa, bon any!

Ramon Maeso dijo...

Ei foll,

aviam sins veiem un dia d'aketos, m molaria nar font ferrera acabar la via, tinc ganes de projectets de friki, i a rubies si no te sap greu mi enduré algu km pilli, fa massa k i és i s'auria d'acabar per poder aclarar el tema de l'spit R1, no? sino un dia entrem per dalt i ho acabo.

ahir vem obrir una vieta amb el parce a perles i tem pendents de riu lacó, oden i llop blanc, avore si anem a acabar el trunyet del final de la paret dels sostrees.

m molaria acabar le vies començades, i algunes són amb tu, sino em sap greu anar okupant noves linies.

recupara't aviat i truca'm sit decideixes

i sino també bordegás!!!!



salut i tàpia