16 febrero 2010

ROC GALLINER: EL REGNE DE LES ERUGUES

Mas vale tarde q nunca, o això diuen... Publico per fi la topo de una via que vam obrir el març passat a Alinyà, concretament al Roc Galliner, amb el Marti Baraldés i el David Masferrer. Ja fa temps que es vem enllestir la ressenya, però no sé exactament perqué que no l'he publicat fins ara, tot i que en vam deixar una còpia al Thaussa en el seu moment. Segurament ha estat un comentari del miquel q ma fet despertar i enracordar-me'n

És una via senzilla i ràpida, tot i que no us deixeu enganyar per els graus assequibles, s'ha de donar el callo en algun moment i protegir-se pràcticament tot l'itinerari. Hi ha algun spit en R's i un en una tirada, tot i això serán necessaris mitja dotzena de claus (4 charlets, 1v i 1z), els tascons, aliens i friends, alguna cinta llarga i bages sabineres.

La via va quedar semiequipada, un pitó al primer llarg, un al tercer, i un spit al quart. La primera R hi ha un spit i un pitó, la segona, quarta i cinquena es fan en sabines, i la tercera té un pit i s'haurà de reforçar. Es pot prescindir d'algun clau, peró és important de dur-ne algun per reforçar, sobretot, les R's 1 i 3.

Espero que si algú s'hi decideix la disfruti, la roca és excelent i l'entorn val la pena per sí mateix. La topo que penjo a continuació, no és la original, és una prova que va fer el Masfi. La autèntica la podeu trobar al apartat de ressenyes a la web de CanRomu, peró com q està amb pdf no mo deixa penjar al blog. disculpeu les molèsties.


Martí apunt d'arribar a terra en el primer dia d'obertura.




Jo sortint de la tercera reunió, el segon dia.



Totes les fotos són del Masfi i per això no n'hi han de seves. Aquesta pròxima ja es la foto amb la linia i els graus (topo orientativa)



SALUT I TÀPIA

No hay comentarios: