20 febrero 2010

SALVANEBLEAU

POrtem uns dies frenètics per la zona, no parem de redescobrir blocs i adeqüar-los a les necessitats del moment. Aquesta ultima setmana el bloc del Mestre s'ha consolidat, encadenat "el bola" desde terra ja son menys les linies per eliminar, i la Linia te els dies contats. Felicitats als dos, malparits!

El Tati i el Santi han natejat la part de darrere del bloc de la trave de xorreres, hi ha sortit "El Cerví", un esperó estetiquísim i tequiniquillu de collons. L'isaac Cortés s'endú la FA, i el Carles la 1º repe. Xapó...

Per sobre del Terrat el Gerard recupera en una tarda una sectorillu  amb moltes possibilitats, que avui hem pogut gaudir-ne en unes condicions excepcionals, vent i sol a 8ºC. Una plaqueta rodellarensis, una trave durilla de 7º i una planxa amb sortida d'arenisca que promet la ostia.

Una imatge val mes que mil paraules, no? Pos ala, aqui tenim el Brascó sortin del Mulabanda, el dia de la consolidació,je,je.



PD: ah, a dalt he deixat el link del nou blog que he obert, Salvanebleau, amb alguna foto xula i un parell de videos que he editat, obert a tothom, avore si la gent s'anima a publicar...

16 febrero 2010

ROC GALLINER: EL REGNE DE LES ERUGUES

Mas vale tarde q nunca, o això diuen... Publico per fi la topo de una via que vam obrir el març passat a Alinyà, concretament al Roc Galliner, amb el Marti Baraldés i el David Masferrer. Ja fa temps que es vem enllestir la ressenya, però no sé exactament perqué que no l'he publicat fins ara, tot i que en vam deixar una còpia al Thaussa en el seu moment. Segurament ha estat un comentari del miquel q ma fet despertar i enracordar-me'n

És una via senzilla i ràpida, tot i que no us deixeu enganyar per els graus assequibles, s'ha de donar el callo en algun moment i protegir-se pràcticament tot l'itinerari. Hi ha algun spit en R's i un en una tirada, tot i això serán necessaris mitja dotzena de claus (4 charlets, 1v i 1z), els tascons, aliens i friends, alguna cinta llarga i bages sabineres.

La via va quedar semiequipada, un pitó al primer llarg, un al tercer, i un spit al quart. La primera R hi ha un spit i un pitó, la segona, quarta i cinquena es fan en sabines, i la tercera té un pit i s'haurà de reforçar. Es pot prescindir d'algun clau, peró és important de dur-ne algun per reforçar, sobretot, les R's 1 i 3.

Espero que si algú s'hi decideix la disfruti, la roca és excelent i l'entorn val la pena per sí mateix. La topo que penjo a continuació, no és la original, és una prova que va fer el Masfi. La autèntica la podeu trobar al apartat de ressenyes a la web de CanRomu, peró com q està amb pdf no mo deixa penjar al blog. disculpeu les molèsties.


Martí apunt d'arribar a terra en el primer dia d'obertura.




Jo sortint de la tercera reunió, el segon dia.



Totes les fotos són del Masfi i per això no n'hi han de seves. Aquesta pròxima ja es la foto amb la linia i els graus (topo orientativa)



SALUT I TÀPIA